Φορητό επαναφορτιζόμενο φωτιστικό με μπαταρία Ni-MH 3.6V/120mAh /5 LEDs -25lm /3h. Τα φωτιστικά της οικογένειας “Home Light” μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν φωτιστικά εφεδρικού φωτισμού, σαν επαναφορτιζόμενος φακός και σαν λαμπάκι νυκτός.

Φωτιστικό ασφαλείας GR-11

Η συσκευή αποτελείται από δύο μέρη, τη βάση και το αποσπώμενο φορητό τμήμα. Η βάση λειτουργεί ως φορτιστής. Πηγή φωτός του φωτιστικού είναι άσπρα LEDs υψηλής φωτεινότητας τα οποία ανάβουν είτε με ρεύμα από το δίκτυο όταν το φωτιστικό είναι στη βάση του, είτε από τη μπαταρία όταν είναι εκτός βάσης. Το φωτιστικό διαθέτει τρία επίπεδα φωτισμού.

 

Φωτιστικό ασφαλείας GR-60

Τα φωτιστικά αυτού του τύπου καλύπτουν τις προδιαγραφές λειτουργίας ως φωτιστικά ασφαλείας, για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Διαθέτουν δυνατότητες όπως: 1. Αλλαγή λειτουργίας από συνεχούς σε μη συνεχούς ή και το αντίθετο, όποτε είναι επιθυμητό. 2. Αισθητήρα φωτός για την επιλογή της ενεργοποίησης ή όχι του φωτιστικού στο δίκτυο εάν υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο. 3. Ρύθμιση φωτεινότητας (με το τηλεχειριστήριο).4. Δυνατότητα τηλεχειρισμού των παραπάνω λειτουργιών.

Φωτιστικό ασφαλείας GR-2000

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK09-FLOWER-F-CLASS

ERP: 0135207

Χρησιμοποιείται για κατάσβεση πυρκαγιάς αρχικού σταδίου προερχομένης από μαγειρικά λίπη. Κατά την τοποθέτηση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό κουζίνας πάνω σε μεταλλική επιφάνεια ψυγείου ή μέσα σε βάζο για λουλούδια. Κατάλληλος για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Ιδανικός για δώρο. Βεβαίωση δοκιμών Κατασβεστικής ικανότητας από ΕΒΕΤΑΜ.

Πυροσβεστήρας λουλούδι

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

MBK14-GEMFIRE-500

ERP: 0135341

Μοναδικό οικολογικό προϊόν κατάλληλο για πυρκαγιές κατηγορίας Α εύφλεκτα στερεά (ξύλο, πλαστικό, χαρτί, κ.λπ.), για πυρκαγιές κατηγορίας Β εύφλεκτα υγρά (παραφίνη, βενζίνη, πετρέλαιο κ.λπ.), για πυρκαγιές κατηγορίας F (μαγειρικό λάδι και λίπος) και για πυρκαγιές κατηγορίας E έως 1000V (πυρκαγιές που αφορούν ηλεκτρικές συσκευές). Ψύχει την περιοχή της πυρκαγιάς και αποτρέπει την επανανάφλεξή της δημιουργώντας ένα στρώμα αφρού. Έλεγχος διαρροής του πυροσβεστήρα με την εμφάνιση αφρού, μπλε χρώματος στη βαλβίδα του πυροσβεστήρα. Μίας χρήσεως.

AEROSOL

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK09-020PA-DF

ERP: 0135313

Πυροσβεστήρας 2Kg με Μονόραφο Δοχείο

Κλείστρο με Βαλβίδα Ασφαλείας Μανομέτρου.

Συμπεριλαμβάνεται Μεταλλική Βάση

Πυροσβεστήρας 2kg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK09-060PA-DF

ERP: 0135307

Πυροσβεστήρας 6Kg Ξηράς Σκόνης ABC 40% με Μονόραφο Δοχείο.

Με Κλείστρο με Βαλβίδα Ασφαλείας Μανομέτρου.

Κατάλληλος για χρήση σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις έως 90KV.

Συμπεριλαμβάνεται Μεταλλική Βάση.

Πυροσβεστήρας 6kg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

MBK14-SET500-GEM

ERP: 0141128

Αποτελείται από ένα πυροσβεστήρα τύπου Aerozol, έναν αυτόνομο φωτοηλεκτρικό ανιχνευτή καπνού και μια πυρίμαχη κουβέρτα διαστάσεων 1x1m. Κατάλληλος για πυρκαγιές κατηγορίας Α εύφλεκτα στερεά (ξύλο, πλαστικό, χαρτί, κ.λπ.), για πυρκαγιές κατηγορίας Β εύφλεκτα υγρά (παραφίνη, βενζίνη, πετρέλαιο κ.λπ.), για πυρκαγιές κατηγορίας F (μαγειρικό λάδι και λίπος) και για πυρκαγιές κατηγορίας E έως 1000V (πυρκαγιές που αφορούν ηλεκτρικές συσκευές).

Σετ aerosol 500gr

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

MBK15-ACE12-A0M-122

ERP: 0135198

Πυροσβεστήρας οροφής 12Kg

με σκόνη BC πιστοποιημένος κατά CE

Πυροσβεστήρας οροφής 12kg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK10-SET-BOX

ERP: 0141112

Το προϊόν περιέχει 2Lt πυροσβεστήρα τύπου ABF – Wet Chemical και πυρίμαχη κουβέρτα 0,90 Χ 0,90m. Ο πυροσβεστήρας είναι κατάλληλος για φωτιές τύπου F (για κουζίνες, μαγειρεία, ψησταριές) αλλά και τύπου Α (για ύφασμα, ξύλο, χαρτί, στερεά καύσιμα κλπ) και Β (υγρά καύσιμα). Κατάλληλο για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Συνιστάται για τοποθέτηση σε Ξενοδοχεία.

Πυροσβεστικό σετ ασφαλείας

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK13-FIREX-FCLASS

ERP: 0135287

Αποτελεί Παγκόσμια καινοτομία πυροσβεστήρα που περιλαμβάνει κατασβεστικό υλικό σε δοχείο χωρίς πεπιεσμένο αέριο ή αεροζόλ. H αρχή λειτουργίας του πυροσβεστήρα στηρίζεται στο γεγονός ότι η εκτόνωση του κατασβεστικού υλικού επιτυγχάνεται μέσω του πρωτοποριακού ελαστομερούς σιλικονούχου φιαλιδίου. Περιέχει 800ml ειδικού κατασβεστικού αφρού ABF (Wet-Chemical) με κατασβεστική ικανότητα 3A 75F.

Πυροσβεστήρας phant 2kg ABC 40%

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: MBK15-FIREBALL

ERP: 0135205

Χρησιμοποιείται για Κατάσβεση Πυρκαγιάς αρχικού Σταδίου. O Πυροσβεστήρας αποτελεί ελαφρύ Προϊόν εύκολο στην χρήση ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους (σε περίπτωση ανάγκης). Ενεργοποιείται Αυτόματα όταν βρεθεί σε περιβάλλον Θερμοκρασίας 70ºC, είτε με εύκολη ρίψη στην περιοχή Πυρκαγιάς ή με τοποθέτησή του σε ειδική Βάση κοντά σε περιοχή υψηλού κινδύνου εκδήλωσης Πυρκαγιάς. Ο θόρυβος της Έκρηξης Ενεργοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Συναγερμός Αναγγελίας Πυρκαγιάς. Δεν χρειάζεται Ετήσια Συντήρηση.

FIREBALL